مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاستالوزرا، در جریان سفرش به ولایت بغلان در مراسم دستاربندی فارغان مدرسه جامعه رازقیه ولسوالی دوشی این ولایت، اشتراک و سخنرانی کرده است.
در این مراسم، معین وزارت امر بالمعروف، نهی عنالمنکر و سمع شکایات، رهبری و مسوولان محلی بغلان، علمایکرام، قوماندانان جهادی، مسوولان پوهنتون و معارف، متنفذان قومی، محاسن سفیدان و شماری از باشندگان محل حضور داشتند.
مولوی همایون جهادیار، معاون والی بغلان، از سفر معاون سیاسی ریاستالوزرا به این ولایت ابراز خرسندی کرد و گفت که نظام اسلامی در بغلان ریشههای قوی دارد و ادارات محلی توانستهاند در همکاری با مردم، امنیت را در اینجا تحکیم بخشند.
آقای جهادیار همچنین شماری از پیشنهادات مردم بغلان در عرصههای مختلف را با معاون سیاسی ریاستالوزرا شریک ساخت.
به همین ترتیب، شیخ فقیر محمد محمدی، معین وزارت امر بالمعروف، نهی عنالمنکر و سمع شکایات، به علمای فارغالتحصیل تبریک گفت و بر ضرورت آموزش علوم دینی و سایر علوم مورد نیاز برای نسل جوان تأکید کرد.
آقای محمدی تلاشهای علما در عرصههای علمی و اجتماعی را مورد تقدیر قرار داد و افزود که علما و استادان پوهنتون باید بهگونه مشترک در جلوگیری از تبلیغات دشمن تلاش کنند.
در عین حال، مولوی عبدالکبیر ضمن تبریک به آنان گفت: «امارت اسلامی در عرصههای علمی و انکشافی تلاشها را آغاز کرده است که بهگونه تدریجی مشکلات مردم حل خواهد شد.»
او خاطرنشان کرد: «اعضای امارت اسلامی در دوران اشغال، بدون مرگ و زندان انتخاب دیگری نداشتند، اما در نتیجه قربانیهای مردم، نظام اسلامی حاکم شد و تمام آرمانهای شهدای گذشته و اخیر به دست آمده است.»
معاون سیاسی ریاستالوزرا، مجاهدین صالح در زمان شوروی سابق را برادران بزرگ امارت اسلامی خواند و افزود که امارت اسلامی ارزشهای جهاد را حفظ کرده و در تمام عمر به اصول خود پایبند خواهد ماند، معامله بالای اسلام و امارت اسلامی ناممکن است.
مولوی عبدالکبیر تصریح کرد که نظامیان اداره گذشته عفو شدهاند و با اطمینان کامل زندگی میکنند.
معاون سیاسی مناسبات امارت اسلامی با جهان را بر اساس اصول اسلامی خواند و تأکید کرد که حکومت افغانستان در برخورد با مسائل مربوطه، مسوولانه عمل میکند.
به گفته او، مردم بغلان باید در هماهنگی با مسوولان محلی، راهحل مشکلات را به امارت اسلامی پیشنهاد کنند تا ادارات مربوطه در این زمینه اقدام کنند.
در پایان این مراسم، دستار فضیلت بر سر علمای فارغ شده گذاشته شد و به آنان از سوی معاون سیاسی، هدایای نقدی اهدا شد.